Een bedrijf vol verhalen

Heb je er ooit bij stilgestaan dat elke werknemer in jouw bedrijf of organisatie zijn of haar eigen motivatie heeft om juist in jouw bedrijf te werken? Jij weet heel goed waarom je het bedrijf runt dat je runt. Jouw werknemers helpen je mee, zij zijn een wezenlijk onderdeel van jouw bedrijf. Ook zij werken niet zomaar in jouw bedrijf. Het kan een verrijking zijn en de motivatie verhogen wanneer jullie als collega’s binnen dezelfde organisatie van elkaar weten wat jullie drijft. Want weten wat jullie gezamenlijke verhaal is, vormt de basis van wat jullie doen.

Jullie gezamenlijke verhaal zou een onderdeel kunnen vormen van een teambuildingsdag. Ik ga graag met jou en de teambuilders in gesprek om te kijken hoe we dit vruchtbaar en gezond kunnen inbedden.

Het jaarverslag weerspiegelt ook het verhaal van een bedrijf of organisatie. Ik kan je helpen dit te schrijven met uitzondering van het financiƫle deel. Een terugblik naar het afgelopen jaar en de afgelopen jaren en een vooruitblik naar het komende jaar. Wat zijn de doelen? Dit is een goed beginpunt bij de aanvraag van subsidies voor culturele instellingen.